Julia Mulder

Mijn naam is Julia Mulder en ik heb de HBO-Verpleegkunde opleiding met differentiatie psychiatrie afgerond. Inmiddels ben ik bezig met de master opleiding voor levensloop -psychologie.

Bij Zichtbaar in Zicht bied ik individuele begeleiding aan mensen met een psychische of psychiatrische hulpvraag. Samen bewandelen we het pad van de vraag en kijken we wat we onderweg tegen komen. Wat mij interesseert is hoe u uw leven wil inrichten en wat we samen kunnen doen zodat u kunt leven zoals u dat wil. Praktisch, psychisch en in het sociale netwerk kan ik hierbij ondersteunen.

Een van mijn grote passies is sporten, daarom heb ik een initiatief opgericht om elke maandag van 9:30 – 11:00 naar het bos te gaan om te bewegen. Met een groepje van maximaal 8 personen gaan we laagdrempelig bewegen, wandelen en genieten van de buitenlucht. Voor meer informatie kunt u kijken op Bewegen in het Bos en www.bewegeninhetbos.nl

Voor begeleiding bij Zichtbaar in Zicht ga ik graag met u naar buiten voor een mooie wandeling. De groepsbegeleiding van maandag bied ik ook individueel aan.