Hanny van Winkel

Als psycholoog heb ik veel ervaring opgebouwd. Zo werkte ik ruim vier jaar in een eerstelijnspraktijk. Ook in de complexe zorg heb ik ervaring opgedaan bij de afdeling Klinische Psychologie van een ziekenhuis in Nijmegen, vervolgens als psycholoog in een TBS- kliniek, en later op een Angstpolikliniek. Ook heb ik een ruime ervaring als psycholoog in de verslavingszorg en werkte ik drie jaar als behandelaar in een Jeugdzorg Plus instelling.

Enkele van mijn behandelmethoden zijn: Cognitieve Gedragstherapie, Emotionally Focused Therapy (EFT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT), EMDR, en Motiverende gespreksvoering.

*  De cliënt staat centraal bij hulp op gebied van relatie, verslaving, angsten, burn-out, coaching
*  NIP geregistreerd, EMDR- therapeut

Ik heb een positieve instelling; ik leg respectvol en gemakkelijk contact, en maak op een positieve manier de cliënt enthousiast om zijn probleem aan te pakken en te durven veranderen.

De (relatie-)therapie  geef ik  met veel empathie, maar ik ben ook confronterend, als dat nodig is. Bijvoorbeeld als de niet-werkende patronen hardnekkig zijn en de negatieve spiraal op die manier niet doorbroken kan worden. Samen met de cliënt kijk ik niet naar de beperkingen maar naar de mogelijkheden!