Bram van Brakel

Mijn naam is Bram en ik zal mezelf even aan jullie voorstellen. Ik ben 27 jaar en ben vanaf februari 2018 aan de slag gegaan als ZZP’er. Tijdens mijn studie “Culturele en Maatschappelijke Vorming” was het altijd zoeken naar waar mijn ambitie lag. In het tweede jaar heb ik een half jaar vertraging opgelopen en dit heeft mij de tijd gegeven om hier goed over na te denken. Uiteindelijk heb ik besloten om bij Circustheater Stoffel mijn hoofdstage te beginnen en dat heeft mij veel opgeleverd. Hier werkte ik met bijzondere kinderen, waarbij circustheater het middel was om hen tot succeservaringen te leiden. Dit is precies wat ik zelf ook belangrijk vind. De kinderen leuke ervaringen laten beleven waar zij zelf ook van kunnen leren. Ook ben ik grafisch vormgever en vind ik het leuk om hier af en toe nog mee bezig te zijn. Daarnaast ben ik iemand die graag samen op pad gaat, ik kook graag, vind het leuk om sportief bezig te zijn en verschillende activiteiten te doen. Mijn ambitie ligt in het werken met bijzondere kinderen, maar ook met volwassenen en ouderen kan ik vaak goed overweg.