Bewegen in het Bos

Bewegen in het bos is een programma dat Zichtbaar in Zicht aanbiedt voor mensen die graag in beweging willen komen. Elke maandag ochtend van 9:30 tot 11:00 gaan we met een groepje mensen van maximaal 8 personen naar het bos. We volgen een programma van 9 weken waarin we op een licht intensief niveau gaan bewegen. Het programma is een combinatie van wandelen, kleine stukjes rustig hardlopen, spieroefeningen, ontspanning en genieten van de buitenlucht. Bewegen in het Bos is bedoeld voor volwassenen die niet lekker in hun vel zitten en met psychische klachten te maken hebben. Het programma is geen therapie, maar begeleiding. Het doel is juist even niet bezig te zijn met problemen die spelen en te kunnen ontspannen, in verbinding te komen met jezelf, de groep en de conditie te verbeteren.

Het volgende programma start op 19 november t/m 14 januari. Instromen is mogelijk!

Locatie

Als je vanaf de Berg en Dalseweg de Twaalf Apostelenweg in rijdt, ga je aan het einde van deze weg naar rechts totdat je, na 100 meter, aan je linkerhand een witte slagboom ziet, zoals te zien is op de foto hieronder. Het is op de kruising van de Jan Dommer van Poldersveldtweg, Ubbergen en de Eversweg. Hier kan je de auto of fiets parkeren. Dit is het startpunt en eindpunt.

 

Klik hier om de exacte locatie te openen in uw navigatie.

 

Wilt u meedoen?

Bent u geïnteresseerd?

Dan kunt u contact opnemen met Julia Mulder.

E-mail: julia@bewegeninhetbos.nl

Tel: 0639229908

 

Bewegen in het Bos

www.bewegeninhetbos.nl

Voor wie? Voor iedereen: Op dinsdag ochtend kan iedereen meedoen die graag aan zijn of haar lichamelijke conditie wil werken in de buitenlucht op beginnersniveau. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden dan kunt u contact met mij opnemen. Onder aan de website vindt u mijn contact gegevens.