Julia Mulder

Mijn naam is Julia Mulder en in 2016 heb ik de HBO-V met differentiatie psychiatrie afgerond.

Vervolgens heb ik de pre-master Humanistiek in Utrecht gedaan, waar ik meer geleerd heb over zingeving en humanisering van de samenleving.

Bij Zichtbaar in Zicht bied ik individuele begeleiding aan mensen met een psychische of psychiatrische hulpvraag. Samen bewandelen we het pad van de vraag en kijken we wat we onderweg tegen komen. Wat mij interesseert is hoe jij jouw leven wil inrichten en wat we samen kunnen doen zodat jij kunt leven zoals jij dat wil. Praktisch, psychisch en in het sociale netwerk kan ik hierbij ondersteunen.

Mijn ervaring ligt bij mensen die (tijdelijk) verblijven in een psychiatrische instelling. 2,5 jaar heb ik op de psychiatrische afdeling in het CWZ gewerkt, waarbij ik veel verschillende mensen heb gezien en gesproken. Daarnaast heb ik ervaring in een woongroep met chronisch psychotische mensen met een complexe psychiatrische achtergrond, bij Pro Persona. Op dit moment werk ik voor een uitzendbureau waardoor ik op veel verschillende plekken in de psychiatrie terecht kom. Naast mijn werk heb ik een vechtsport achtergrond in karate en boksen. Vragen of oefeningen over fysieke weerbaarheid zijn bij mij altijd welkom.

Mijn aanpak is persoonsgericht en gelijkwaardig.